Savetujemo vam da pre korišćenja web trgovine pažljivo pročitate dole navedena uputstva. Korišćenjem web stranice slažete se sa sledećim uslovima. Ukoliko se ne slažete sa navedenim uslovima, molimo vas da ne koristite online trgovinu *ime sajta* Online trgovina *ime sajta* zadržava pravo izmene uslova na web stranici u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave. Sve promene su obvezujuće za kupce, pa preporučujemo da redovno proveravate uslove.

USAGIC eCommerce Solutions doo Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14G / 60, Novi Beograd
Matični broj: 20422475
PIB: 105611270
Šifra delatnosti: 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta

Ovde možete preuzeti sva potrebna dokumenta:

Novogodisnji paketici. poštuje i štiti pravo na privatnost posetilaca sajta www.novogodisnjipaketici.com. U tom smislu, prikupljanje i obrada ličnih podataka svakog posetioca sajta se radi u skladu sa odgovarajućim zakonima. Stoga se trudimo da podatke koje posetilac sajta unese u svoj nalog budu korišćeni isključivo u svrhu zbog koje se prikupljaju.

Ova izjava definiše informacije koje Novogodisnji paketici prikuplja i način obrade istih. Izjava takođe sadrži instrukcije koje treba da sledite ukoliko ne želite da se informacije o vama prikupljaju i distribuiraju prilikom posete sajtu www.novogodisnjipaketici.com.

U ime Novogodisnji paketici. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Informacije o zaštiti ličnih podataka

Novogodisnji paketici prikuplja i obrađuje informacije sa isključivom svrhom pružanja najkvalitetnijih usluga, marketinga i reklame na sajtu.

Podaci koje obrađujemo su oni koje nam dostavite. Vaše eventualno odbijanje da nam dostavite tražene podatke može dovesti do toga da vam ne možemo pružiti usluge zadovoljavajućeg kvaliteta. Informacije iz vašeg naloga su namenje isključivo upotrebi od strane Novogodisnji paketici Company doo, koje ih može podeliti sa: provajderom online plaćanja, pružaocima ponuđenih usluga/prodavcima, bankama, organima vlasti, i to u slučaju da su im podaci potrebni za sprovođenje administrativnih ili pravnih radnji.

Imate pravo na pristup svojim podacima i na njihovo brisanje. Ukoliko ne želite da se vaši lični podaci prikupljaju i obrađuju, možete zahtevati njihovo brisanje. Zahtev za brisanje nam možete poslati putem formulara za kontakt, emailom ili poštom na adresu društva. Ukoliko su neki vaši podaci netačni, molimo da nas o tome obavestite.

Bilo koji podatak o vama koji se nalazi na nekom od sajtova u vlasništvu Novogodisnji paketici, zahteva da ste upoznati sa svojim pravima i dajete pristanak da se podaci koriste u marketinške i reklamne svrhe, kao i isporuku poručenih dobara i usluga.

Opšte informacije prikupljene od strane Novogodisnji paketici

Novogodisnji paketici prikuplja podatke fizičkih lica (ime, adresu, broj telefona, email – “Lične podatke”), sa ciljem isporuke poručenih proizvoda/usluga. Ukoliko ne želite da se vaši podaci prikupljaju, nemojte ih stavljati na raspolaganje. Ukoliko želite da se vaši podaci obrišu iz naše baze podataka, molimo da nas obavestite putem e maila.

Kada nam pošaljete lične podatke,Novogodisnji paketici ih može iskoristiti za sledeće namene, sem ako nije drugačije naznačeno:

a) Za slanje porucene robe i kontaktaktiranje za bolje razumevanje potreba klijenata i unapređenje kvaliteta usluga koje pružamo;

Otkrivanje i prosleđivanje ličnih podataka

Novogodisnji paketici neće proslediti (prodati ili iznajmiti) vaše lične informacije trećoj strani.

Novogodisnji paketici, međutim, može proslediti vaše lične informacije trećoj strani i ne preuzima odgovornost za to:

– Ukoliko se informacije prosleđuju uz vaš pristanak;
– Ukoliko je prosleđivanje informacija neophodno da bi se obezbedili proizvodi ili usluge na vaš zahtev;
– Ukoliko svojom voljom prosledite lične informacije putem diskusija (chat-a), email kontakta, foruma, komentara ili tako što ćete staviti oznaku “sviđa mi se”, a treća strana to može iskoristiti da vam pošalje/prosledi neželjenu poštu.
– Ukoliko su informacije neophodne partnerima Novogodisnji paketici radi unapređenja ili obezbeđivanja proizvoda ili usluga na tvoj zahtev. Partnerske firme imaju pravo da koriste lične informacije koje im obezbedi Novogodisnji paketici Comapny d.o.o, samo do stepena do koga je to neophodno.
– Možemo proslediti lične informacije pravosudnim organima ili institucijama, u skladu sa zakonom ako:

a.) Ako je to predviđeno zakonom;
b.) Da zaštitimo prava Novogodisnji paketici ili partnerskih kompanija;
c.) Ako je u pitanju prevencija zločina ili nacionalna bezbednost;
d.) Ako je u pitanju zaštita lične ili javne bezbednosti;
e.) Ako su te informacije neophodne za rešavanje različitih sporova.

– Ukoliko su vaši postupci u suprotnosti sa pravilima i uslovima koje je postavio Novogodisnji paketici Comapny d.o.o, ili uputstvima za korišćenje određenih proizvoda i usluga;
– Ako se Novogodisnji paketici Comapny d.o.o spoji sa drugim pravnim licem ili pređe u vlasništvo drugog pravnog lica u kompletnom obimu, što uključuje i bazu podataka.
– Ako Novogodisnji paketici Comapany d.o.o postane nesolventan, dobrovoljno ili prinudno baza podataka može biti prodata samo uz saglasnost suda. Ukoliko dođe do navedene situacije, bićete o tome obavešteni putem emaila ili sajta.

Dodatne informacije koje se prikupljaju automatski

U određenim situacijama,Novogodisnji paketici Comapnay d.o.o može automatski (bez pristanka vlasnika) prikupiti tehničke (ali ne i lične) informacije prilikom pristupa novogodisnjipaketici.com sajtovima. Ove informacije mogu biti (ali ne isključivo): vrsta programa za pregled internet stranica (browser) koji posetilac koristi, operativni sistem, ime domena ili provajdera pre koga se korisnik priključio na Korpica doo.

Reklamiranje

Novogodisnji paketici na svom sajtu www.novogodisnjipaketici.com može da prikazuje grafičke reklame koje se pojavljuju kao slike, animacije ili video, tekstualne reklame koje se pojavljuju kao linkovi, preko neke eksterne kompanije koja omogućava prikaz reklama na našem sajtu. Ove reklame mogu koristiti podatke (ali ne i ime, adresu ili broj telefona) o posetama korisnika našem sajtu i drugim sajtovima radi prikazivanja reklama o oglasima za posao / robi / uslugama u sferi interesovanja korisnika.
Sarađujemo sa partnerima u reklamiranju kao što su Google, platformama za prikaz reklama, koje koriste kolačiće radi filtriranja reklama na osnovu prethodnih korisnikovih poseta sajtu. Za više informacijao polisi i načinu reklamiranja putem Google platformi posetite link Google Ads Policy.

Povratna informacija

Novogodisnji paketici omogućava korisnicima svojih sajtova da šalju komentare, pitanja i predloge. Bilo koja informacija koja se pošalje putem e maila za kontakt će biti tretirana kao poverljiva.

Izmene pravila poverljivosti

Ukoliko budemo smatrali da je potrebno izmeniti pravila poverljivosti, objavićemo te promene na ovoj strani. Ukoliko imate pitanja u vezi sa privatnošću, molimo vas da nam pišete putem e maila info@novogodisnjipaketici.com ili se obratite našoj kancelariji:

Novogodisnji paketici d.o.o, 11080 Beograd.Novogodisnji paketiciNovogodisnji paketiciNovogodisnji paketiciNovogodisnji paketiciNovogodisnji paketici Novogodisnji paketiciNovogodisnji paketici

Sve cene u online trgovini novogodisnjipaketici.com su navedene u RSD (din) i uključuju porez na dodatu vrednost (PDV). Kao takve nisu oporezive.

Cene su informativne i podložne promenama bez prethodne najave. Cene važe u trenutku primanja narudžbine i nemaju unapred određenu vrednost. U slučaju da se cena stavke promeni tokom obrade narudžbine, trgovac će kupcu omogućiti da od iste odustane. Istovremeno će pokušati pronaći rešenje koje će biti na obostrano zadovoljstvo. Kupoprodajni ugovor između trgovca i kupca zaključuje se u trenutku kada trgovac potvrdi narudžbinu (kupac dobija e-mail o statusu – Narudžbina potvrđena). Od tog trenutka sve cene i ostali uslovi su fiksni i važe za trgovca, kao i za kupca.

Precrtane cene uz proizvode na web stranici novogodisnjipaketici.com su navedene sa razlogom da kupca informišu o preporučenim maloprodajnim cenama koje određuje proizvođač, uvoznik ili dobavljač i ne uključuju online popust, te podležu povlačenju ili otkazivanju.

U online trgovini novogodisnjipaketici.com plaćanje se može vršiti na sledeće načine:

  • Pouzećem – gotovinom (AKS EXPRESS KURIRSKA SLUŽBA) će naplatiti robu prilikom dostave po platnom nalogu). Ukupna cena + troškovi dostave navedeni su u narudžbenici.
  • Po predračunu, koji ćemo Vam poslati po dobijanju narudžbine, ukoliko ga zatražite na info@novogodisnjipaketici.com (robu ćemo Vam poslati odmah nakon dobijanja potvrde o uplati). E-bankarstvo, banka, pošta… Uplatite puni iznos naznačen na predračunu na navedeni bankovni račun. Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od datuma naručivanja, u protivnom narudžbina će biti stornirana.

Proizvod plaćate pouzećem kuriru pošte koji Vam uručuje proizvod na Vašu adresu. Uz to što plaćate cenu proizvoda koja je istaknuta na našoj stranici plaćate i cenu dostave (poštarine). Cena proizvoda se uvećava za cenu poštarine.

Dostavu vrši AKS EXPRESS KURIRSKA SLUZBA. Za porudzbine većeg broja paketa, plaćate samo jedan iznos poštarine od 240 RSD.nov

Dajemo sve od sebe kako bi na stranicama bile tačne i ažurne informacije o proizvodima, cenama i zalihama. Međutim, nemožemo da garantujemo tačnost informacija, niti prihvatamo bilo kakve odgovornosti za greške u sadržaju web stranice. Slike proizvoda su simbolične, te ne moraju da predstavljaju stvarnu situaciju i ne garantuju svojstva tog proizvoda (boja, oprema).

Nastojimo u najvećoj mogućoj meri da održimo ažurnost i tačnost informacija objavljenih na stranici. Ipak, smanjen nivo delovanja primenjenih tehnoloških rešenja, unos, prenos ili bilo koji drugi rezultat obrade podataka može prouzrokovati grešku na stranici.
U slučaju da kupac proceni da se na web stranici nalaze netačne informacije, može nas kontaktirati putem elektronske pošte.
Nemožemo da odgovaramo za povremene probleme sa web stranicom, bilo da se radi o netačnosti informacija, niti za bilo kakvu štetu uzrokovanu upotrebom netačnih ili nepotpunih informacija, te nemogućnosti pristupa i korišćenja informacija na ovim web stranicama.

Akcijske cene i posebni popusti važe do isteka zaliha.

Raspolažemo sa mogućnoscu nabavke još preko 50.000 proizvoda tako da nas možete kontaktirati ako želite nešto da naručite što nemamo u ponudi u našoj prodavnici.

Možemo vam nabaviti gotovo sve sto poželite osim ne dozvoljenih sredstava.

Radno vereme za narudžbine telefonom je od 09 – 22 sata na brojeve 069 2222 896; 061 2222 896; 064 2222 896.

naružbinu možete izvršiti i sms porukom. potrebno je da navedete svoje ime i prezime, ulicu i broj, mesto sa poštanskim brojem i naravno koje proizvode poručujete i to ako učinite do 12 časova biće vam otpremljeno istog dana.

Šaljemo na teritoriji Srbije.
Na Kosovo i Metohiju može da se šalje sa visinom otkupa do 2000din, u slučaju da prelazi tu cifru potrebno je ili platiti avansno ili podeliti porudžbinu.
U Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu šaljemo Post Pak-om kojim se plaćanje vrši pouzećem, s tim što prolazi kroz carinu i troškovi poštarine zavise od težine https://www.posta.rs/DocumentViewer.aspx?IdDokument=1001052&Dokument=privreda-paketske-inostranstvo-postpak-lat.pdf
U Hrvatsku takođe šaljemo putem pošte, dok se plaćanje vrši isključivo avansno, pre slanja. Troškovi poštarine su navedeni na sledećem linku https://www.posta.rs/DocumentViewer.aspx?IdDokument=155&Dokument=stanovnistvo-paketske-inostranstvo-paket-cir.pdf

0
    0
    VREĆA ZA POKLONE
    VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NATRGOVINU
    Meni