-52%

Drveni voz sa dinosaurusima i brojevima

(4 recenzije korisnika)

Originalna cena je bila: 2,700.00RSD.Trenutna cena je: 1,299.00RSD.

Uđite u svet učenja i igre s našim Drvenim Vozom sa Dinosaurusima i Brojevima – igračkom koja pruža nezaboravno iskustvo učenja kroz igru!

Komplet igračaka za voz dinosaurusa napravljen je od visokokvalitetnog prirodnog drveta, sa bojom na bazi vode, netoksičan i siguran, stabilan i izdržljiv. Bez oštrih ivica i sitnih delova,ova igračka je bezbedna za bebe i decu.

 

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

 • 100% Sigurna kupovina
 • Plaćanje pouzećem
 • Garantovano zadovoljstvo
 • Brza dostava

Dopustite da vas povedemo na vožnju kroz vreme i učenje s našim Drvenim Vozom sa Dinosaurusima i Brojevima! Ova čarobna igračka spaja zabavu s obrazovanjem, donoseći svet dinosaurusa i matematike direktno u ruke vašeg malog istraživača.

Uđite u svet učenja i igre s našim Drvenim Vozom sa Dinosaurusima i Brojevima – igračkom koja pruža nezaboravno iskustvo učenja kroz igru!

Komplet igračaka za voz dinosaurusa napravljen je od visokokvalitetnog prirodnog drveta, sa bojom na bazi vode, netoksičan i siguran, stabilan i izdržljiv. Rubovi i površina su pažljivo polirani, što neće povrediti ruke deteta.

Predškolske igračke- Komplet vozova dinosaurusa pomaže mališanima da razviju maštu, vežbaju koordinaciju ruku i očiju, poboljšaju fine motoričke sposobnosti i rešavanje problema, nauče osnovne kognitivne veštine, prepoznaju boje i brojeve i promovišu vizuelnu percepciju.

Pokretni set igračaka za voz uključuje 1 lokomotivu voza i 10 komada drvenih vagona dinosaurusa. Svaki vagon ima 4 kliznih točkova, koji mogu lako da se kreću. Zagarantovani su sati i sati zabave!

Dizajn povezivanja- Spolja na stvakom vagonu nalazi se kukica, koja drži svaku kabinu voza povezanom, a ne isključenom. Bliska veza ga čini da se može kretati po svim vrstama puteva.

Savršen poklon- Drveni voz igračka živopisnih boja izgleda veoma privlačno deci. Vozić je odličan rođendanski, božićni i praznični poklon za decu iznad 2 godine i više da izrazite svoju ljubav i naklonost ka putovanjima, brojevima, dinosaurusima…

Karakteristike:
Naziv proizvoda: igračka za voz dinosaurusa
Materijal: 100% drvo
Pogodan uzrast: za 3+ godine
Veličina figurica: 9 x 6,5 x 2,5 cm
Veličina paketa: 26 x 18.5 x 4.5 cm
Težina paketa: 0,5 kg

Drveni voz sa dinosaurusima i brojevima

4 recenzije za Drveni voz sa dinosaurusima i brojevima

 1. Nina

  Ja sam kupila cerki koja ima 20 meseci,da polako ucimo brojeve.Kao montesori igracka,bas je kvalitetna

 2. Suzana

  Stigao nam je,jako je lep vozic

 3. Isidora

  Odlicno za mog sina koji razvija opsesiju ka dinosaurusima!

 4. Jadranka Jovicevic

  Novi Beograd
  Bulevar Arsenija Carnojevica 19/7

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  VREĆA ZA POKLONE
  VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU