-51%

3u1 rasklopivi kamion + 8 automobila + trkačka staza

Original price was: 9,200.00RSD.Current price is: 4,499.00RSD.

Jednim pritiskom na dugme, brzo se pretvara u trkačku stazu od preko 2metra sa prelepim vozilima

Toy car    Inovativno i jednostavno za rukovanje
Truck   Smestite do 24 automobila u ovaj kamion za transport automobila
Control center   Lako rukovanje
   Kreativni poklon
Tow truck    Dug životni vek

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

 • 100% Sigurna kupovina
 • Plaćanje pouzećem
 • Garantovano zadovoljstvo
 • Brza dostava

3u1 rasklopivi kamion + 8 automobila + trkačka staza

Doživite zabavu sa našom igračkom za transport automobila!

 

Truck   Jednostavan za rukovanje i ima jedinstven dizajn sa 3 nivoa, napravljene od materijala za višekratnu upotrebu. Savršeno za mališane koji vole da se igraju sa automobilima. 

 

Toy car    1. Više namena:

Zadržite do 24 automobila u nasumičnim bojama u ovoj neverovatnoj igrački kamion za transport automobila.

Pretvara se u dugačku stazu sa dvostrukim lanserima, pružajući više trkačke zabave. Osim toga, služi kao svestrana torbica za nošenje puna iznenađenja!

Tow truck    2. Fascinantne igračke:

Deca mogu da organizuju uzbudljive trke sa više automobila sa poštenim startom pretvaranjem kabine kamiona u dvostruki bacač. Odlična karakteristika okidača koja povećava napetost je prisutna u blizini završetka staze.

Strong    3. Lako rukovanje:

Jednostavnim pritiskom na dugme na glavi dinosaurusa, ovaj kamion za transport automobila igračke može se brzo pretvoriti u trkačku stazu od 82,67 inča sa prelepim vozilima od legure koja se mogu utovariti u kamion ili trkati sa prijateljima. Automobili su nasumično obojeni.

   4. Kreativni poklon:

Naša igračka za transport automobila će pomoći vašem detetu da razvije osećaj za avanturu. Troslojni dizajn i skromni pretinci za odlaganje čine ga idealnim za decu uzrasta 3-5 godina. Takođe predstavlja fantastičan poklon!

Control center   5. Dug životni vek:

Izrađena od vrhunskog ABS materijala, ova igračka za kamione za transport automobila obezbeđuje robusnost i sigurnost za decu. Ekološki prihvatljiv dizajn čini ga višekratnim, dok mehanika guranje i igranje pruža više zabave.

 

Worker    Karakteristike:

 • MATERIJAL VISOKOG KVALITETA: Napravljen od vrhunskog materijala koji neće izbledeti ili se ljuštiti, ima glatku spoljašnjost bez ivica i izdržljiv je tako da deca mogu da se igraju bezbedno.
 • Igračka za transformaciju: Ova igračka za kamion može se transformisati u ekstra dugačku stazu. Pritiskom na dugme, automobil se pokreće duž staze, stvarajući takmičarsku trku između dvoje ljudi.
 • Razvoj veština: Igranje sa automobilima i upravljanje lanserima kamiona može pomoći deci da razviju koordinaciju ruku i očiju i fine motoričke veštine. Takođe se može koristiti kao igračka za interakciju dece, rano obrazovanje, komunikaciju između roditelja i dece i razvijanje društvenih veština.
 • Sklopivi: Sklopivi dizajn ove igračke ima mogućnost pretvaranja između kamiona i staze, igračka za automobil se može čuvati na stazi, sakupljati omiljene automobile vašeg deteta ili igrati trkačke igre.
 • IDEALNI POKLON: Kamion ima privlačne, žive boje koje će privući pažnju vašeg deteta i inspirisati njihovu kreativnost, što ga čini savršenim poklonom za rođendan vašeg deteta, Božić, Dan deteta i bilo koji drugi praznik.

3u1 rasklopivi kamion + 8 automobila + trkačka staza

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „3u1 rasklopivi kamion + 8 automobila + trkačka staza“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  VREĆA ZA POKLONE
  VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU