-44%

Crazy Jump dečiji Skočko guma za skakanje

1,799.00RSD

Neka se igranje i zabava pretvore u zdravu naviku!

Laugh     Beskrajna zabava
Link    Sigurno i izdržljivo
Worker    Bezbednost na prvom mestu
Healthy    Zdravo i zabavno
Statistics    Pomaže deci da rastu
Age group    Za sve uzraste

 

 

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Potpuno novi Džamper za bezbednu igru na otvorenom i u zatvorenom!

Link    Kvalitetan materijal za bezbednost i izdržljivost

✅ Sigurnost na prvom mestu: Naš Džamper je posebno dizajniran sa udobnim ručkama i podstavljenom bazom, napravljenom od izdržljivog, neklizajućeg penastog materijala. Sa ovim kvalitetnim materijalom, vaše dete može bezbedno da se igra našim Džamperom bez straha od povreda.
✅ Ne ostavlja tragove ogrebotina: Površine poput podova od tvrdog drveta često su osetljive na ogrebotine i oštećenja. Ali sa našim Džamperom od penastog materijala, ne morate brinuti o tome! Zahvaljujući posebnom dizajnu, naš Džamper neće ostavljati nikakve tragove ogrebotina na vašim dragocenim podovima.

Warrior    Veštine treninga za razvoj motoričkih sposobnosti

Džamper od penastog materijala nije samo igračka već i izvanredan alat za trening motoričkih veština kod dece. Koordinacija ruku i očiju, kao i grubih motoričkih veština su ključni za pravilan razvoj vašeg mališana. Naš Džamper pruža odličnu priliku za razvoj tih veština, što može dovesti do veće spretnosti i ravnoteže kod vašeg deteta.

Laugh    Bezgranična zabava za sate aktivnosti

Džamper od penastog materijala pruža nezaboravnu zabavu i uzbuđenje za vaše mališane. Skačući na našem Džamperu će vaša deca biti aktivna satima! Hoop! Hoop! Zahvaljujući visokokvalitetnom penastom materijalu, naš Džamper je izdržljiv i siguran za neograničenu zabavu.

Healthy    Zdravo i zabavno – Uživajte u veselim zvucima za još veću zabavu

Naš Džamper nije samo zdrav i zabavan, već ima i jedinstvenu škripu ugrađenu u podnožje, koja pravi zabavan zvuk pri svakom skoku! Vaša deca će biti oduševljena ovom adicionalnom funkcijom koja će im pružiti još veću radost prilikom igranja našim Džamperom.

Worker    Bezbednost i izdržljivost za bezbrižnu igru

Sigurnost je naš prioritet. Sa udobnim ručkama i podstavljenom bazom napravljenom od izdržljivog, neklizajućeg penastog materijala, možete biti potpuno sigurni da je naš Džamper bezbedan za bezbrižnu igru vašeg deteta, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru. Takođe, ne morate brinuti čak ni o ostavljanju tragova na površinama poput podova od tvrdog drveta.

Age group    Za sve uzraste – Zabava za celu porodicu

Naš Foam Pogo Jumper je dizajniran da izdrži do 110kg, što ga čini idealnim za igru dece svih veličina, pa čak i za odrasle. Bilo da želite da uživate u igri sa decom ili da unesete malo zabave u svoje vežbanje, naš Džamper je savršen izbor za sve uzraste.

Surprise   Najbolji poklon koji će oduševiti vašu decu

Naš Džamper od penastog materijala nije samo alat za svakodnevno vežbanje već i zabavna igračka koja će držati vašu decu aktivnom i srećnom. Bez obzira da li je to za rođendan, praznike ili karneval, naš Džamper će biti najbolji poklon za vaše najmlađe. Iznenadite ih sa ovim izvanrednim poklonom!
Uzmite naš Sigurni i Izdržljivi Džamper od penastog materijala i omogućite svojoj deci nezaboravnu zabavu, dok im pomaže da razvijaju motoričke veštine. Kupite ga danas i uživajte u mnogim satima zdrave aktivnosti i sreće!

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Crazy Jump dečiji Skočko guma za skakanje“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    VREĆA ZA POKLONE
    VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU