-59%

Edukativne drvene kuglice za 3D oblike

Original price was: 1,700.00RSD.Current price is: 699.00RSD.

Savršena umetnička edukativna igračka od kuglica poliranog drveta. Omogućite bezbednu, zanimljivu i veoma poučnu igru sa šarenim kuglicima, koje su 100% ekološke.

Napravite beskrajan broj prelepih oblika i brojeva pomoću ovih šarenih, međusobno povezanih drvenih kuglica. Svaka kuglica je prečnika 3cm i povezana je specijalno dizajniranim spojevima.

Boja je nemačke proizvodnje, 100% netoksična i ne sadrži štetne hemikalije.

VELIKA AKCIJA -699. 

premium-high-quality-golden-badge-vector-6251675rejting

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Savršena umetnička edukativna igračka od kuglica poliranog drveta. Omogućite bezbednu, zanimljivu i veoma poučnu igru sa šarenim kuglicima, koje su 100% ekološke.

Opis:
Obojite svoju maštu – Napravite beskrajan broj prelepih oblika i brojeva pomoću ovih šarenih, međusobno povezanih drvenih kuglica. Svaka kuglica je prečnika 3cm i povezana je specijalno dizajniranim spojevima.

Gradite sa kreativnošću– izgradite elegantne trodimenzionalne geometrijske oblike i izazovite svoju maštu, ili asimetrične umetničke skulpture sa bezbroj kombinacija boja i konfiguracija. Rastavite kuglice i preuredite ih za još više mogućnosti i kombinujte umetničke lopte sa drugim proizvodima.

Fleksibilno spajanje – Posebno dizajnirano spajanje čini loptu dovoljno fleksibilnom da se može lako rotirati i dovoljno čvrstom da omogući spojenoj kugli da stoji uspravno. Ovaj dinamični dizajn čini ga intuitivnim za svakoga  i služi kao odličan moderan dodatak Vašem kućnom ili kancelarijskom stolu

Jarke boje – drvene kugle su obložene raznim živim bojama koje se međusobno dopunjuju i slažu. Boja je nemačke proizvodnje, 100% netoksična i ne sadrži štetne hemikalije, ispunjava najviše standarde bezbednosti igračaka.

Završna obrada drveta – svaka kuglica je polirana tako da ne ostavlja grube ili nazubljene ivice. Materijal koji se koristi u ovom proizvodu je od bukovog drveta koje je sertifikovan, što ga čini ekološki prihvatljivim i održivim izborom.

Dizajnirano u Nemačkoj, proizvedeno u Koreji

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Edukativne drvene kuglice za 3D oblike“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    VREĆA ZA POKLONE
    VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU