-46%

Globus Sveta u 3 veličine

599.00RSD1,399.00RSD

Otkrijte svet na dohvat ruke sa ovom globusom, postavljenom na izdržljivu crnu plastičnu podlogu. Odličan globus sa rotacijom vertikalne ose, a globus je nagnut pod uglom od 23,5 ° .

Globus sadrži najsavremeniju kartografiju Zemlje sa živopisnim plavim okeanima i šarenim kopnenim masama sa političkim granicama. Globalna mapa prikazuje jasno označene kontinente, zemlje, okeane i nacionalne granice. Takođe ima lako čitljive paralelne mreže za geografsku dužinu, geografsku širinu, ekvator i meridijan.

Koristite ovaj svetski globus da proširite svoju perspektivu i unapredite svoje znanje o planeti i njenoj geografiji! Pruža zabavan i pristupačan način učenja geografije kod kuće, u učionici ili kancelariji.
Globusi su odlična obrazovna sredstva i koriste se kao savršen način za inspiraciju za učenje i istraživanje geografije sveta.

SUPER AKCIJA -ČAK 50% Popusta
-sada samo 599. 14,2 cm

-18 cm — 599
-21,4 cm — 599

shutterstock_192277082             rejting

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

 • 100% Sigurna kupovina
 • Plaćanje pouzećem
 • Garantovano zadovoljstvo
 • Brza dostava

Otkrijte svet na dohvat ruke sa ovom globusom, postavljenom na izdržljivu crnu plastičnu podlogu. Odličan kompaktni mini geografski globus sa rotacijom vertikalne ose, a globus je nagnut pod uglom od 23,5 ° .

Globalna mapa prikazuje jasno označene kontinente, zemlje, okeane i nacionalne granice. Takođe ima lako čitljive paralelne mreže za geografsku dužinu, geografsku širinu, ekvator i meridijan.

Koristite ovaj svetski globus da proširite svoju perspektivu i unapredite svoje znanje o planeti i njenoj geografiji! Koristite ga kao upečatljiv ukras na polici za knjige ili kancelarijskom stolu.


Globusi su odlična obrazovna sredstva i koriste se kao savršen način za inspiraciju za učenje i istraživanje geografije sveta. Svetski globusi pružaju zabavan način za upoznavanje geografije. Oni su izuzetan referentni alat u učionicama.

Pogodan za škole, fakultete, kuću
Zabavite se i učite istovremeno

Plastični globus sa postoljem

 • Globus sa fizičkom mapom dodaje više zabave učenju.
 • Koristan nastavni pribor, može da se koristi i kao dekoracija.
 • Prečnik globusa je 14, 18 i 21cm
 • Sastoji se od plastične kugle sa postoljem i držacem.

Globus sa postoljem na kojem se okrece za 360 stepeni
Originalno pakovanje
Materijal: plastika
Globus prečnika:

14,2 cm —
18 cm —
21,4 cm —

Velična

14,2cm, 18cm, 21,4cm

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Globus Sveta u 3 veličine“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  VREĆA ZA POKLONE
  VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU