-70%

Kockice za sklapanje dvorca i kuće 100% Drvene

Original price was: 9,600.00RSD.Current price is: 2,899.00RSD.

Učenje, kreativnost i zabava u jednom – Drvene kockice za mališane!

   Sjajni drveni zamak sa sklapanje i gradnju kuće za figurice

   Set sadrži 128 delova i prelepe ilustracije

   Drvo vrhunskog kvaliteta. Bezbedne i netoksične boje!

   Idealan poklon!

 

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Kockice za sklapanje dvorca i kuće 100% Drvene

   Sjajni drveni zamak sa sklapanje i gradnju kuće za figurice

U svetu daleko, daleko odavde, postojao je sjajni drveni zamak koji je bio potpuno jedinstven. Ovaj zamak nije bio običan, već je bio napravljen od 128 posebnih delova koji su se mogli slagati u svim mogućim smerovima. To znači da su deca imala slobodu da izraze svoju maštu na način koji su sami zamislili.

   Set sadrži 128 delova i prelepe ilustracije

Jedna od najlepših karakteristika ovog čudesnog zamka bili su prelepi ilustracije koje su dodatno oduševile decu. Svaki deo zamka bio je pažljivo oslikan i prilagođen mališanima, kako bi što bolje ispričao priču. Figurice ljudi, drveća i vozila dodavale su dodatnu dimenziju igri i omogućavale deci da se upuste u avanture kakve nisu mogli ni da sanjaju.

   Drvo vrhunskog kvaliteta. Bezbedne i netoksične boje!

Ali ovaj čarobni zamak nije bio samo lep, već je bio izrađen od vrhunskog kvaliteta drveta i koristio isključivo bezbedne i netoksične boje. To znači da su deca mogla da se igraju bez brige za svoje zdravlje, dok su istovremeno razvijala svoju maštu i kreativnost.

   U brošuri su dati primeri i dimenzije delova

Uz sve delove zamka, dolazila je i brošura sa primerima kako se sve može napraviti. Naravno, deca su imala slobodu da stvaraju sopstvene zamkove, ali su dimenzije delova bile naznačene kako bi deca bila sigurna da koriste sve komade ispravno.

   Drvene kocke za decu – karakteristike

Ovaj kompleksni set bio je idealan poklon za sve mališane koji su žudeli za kreativnim izazovom. Svako dete je moglo da razvija svoju originalnost i jedinstvenost, dok je istovremeno vežbalo logičko razmišljanje.
Deca su jednostavno poludela za ovim setom! Budući da su materijali bili bezbedni i kvalitetni, roditelji su mogli biti sigurni da će njihova deca uživati u ovom čarobnom zamku dugi niz godina.

   Idealan poklon!

I tako, svako dete je stvaralo svoj zamak iz snova, izražavajući svoju maštu na najlepši mogući način. Njihovi zamkovi bili su jedinstveni i prelepi, svaki na svoj način. A sve to zahvaljujući ovom čudesnom setu koji je omogućio deci da se igraju, uče i rastu zajedno sa svojim dragocenim zamkom.

Kockice za sklapanje dvorca i kuće 100% Drvene

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kockice za sklapanje dvorca i kuće 100% Drvene“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    VREĆA ZA POKLONE
    VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU