-68%

Novi Hit! Magična vodena bojanka za višestruku upotrebu

399.00RSD1,199.00RSD

Dajte deci priliku da istraže, uče i stvaraju – magičan izvor kreativnosti i zabave!

Magic book    Upoznajte Najnoviji Hit Među Mališanima
Magic wand    Magija Koja Ne Ostavlja Fleke
   Kreativnost Bez Granica
   Neodoljivi Poklon za Sve Povode
   Netoksičan i Ekološki Prihvatljiv
Product return   Jednostavno Za Upotrebu

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

  • 100% Sigurna kupovina
  • Plaćanje pouzećem
  • Garantovano zadovoljstvo
  • Brza dostava

Novi Hit! Magična vodena bojanka za višestruku upotrebu

 Razvijte Kreativnost i Zabavite Vaše Mališane!

 

Magic book    Zabavite se uz čarobne vodene bojanke!

Razmišljate o tome na koji način da podstaknete radoznalost vaših malisana, razvijete njihovu inteligenciju i logično razmišljanje? Svakodnevno kreativno ispunjeno vreme je imperativ. Neka se malisani zabave uz magične vodene bojanke, a vi ne morate da brinete o flekama, jer uz našu čarobnu bojanku one su prošlost. Sve što je potrebno je bojanka i olovka koja funkcioniše na bazi vode. Bojanka obuhvata bezbojne crtane obrasce koji su idealni za razvoj mašte.

Product return   Bezbedno i kvalitetno!

Naše bojanke su apsolutno netoksične i sigurne za korišćenje. Dizajnirane su po najvišim standardima kvaliteta, a mogu se ponovo koristiti. U setu se nalazi magicna bojanka i jedna olovka za crtanje, koja omogućava malisanim da otkriju čarobni svet boja.

Drawing    Idealno za sve uzraste!

Naša čarobna vodena bojanka je idealna za decu svih uzrasta. Ona predstavlja potpuno bezbedan i zabavan način da deca ispune vreme i razvijaju kreativnost.

   Savršen poklon za zabavu!

Čarobne vodene bojanke su savršeni poklon za zabavu za decu, kao što su rođendan i Božić. Bojanka može zabaviti decu kod kuće ili na putu i uživati u ranom obrazovanju u vreme roditelja i dece. Jednostavna upotreba za decu: Samo dodajte vodu na olovku. Tada dete može da crta prelepe šare po volji, što će učiniti da se oseća kao magija, povećavajući tako detetovo interesovanje za crtanje. Nakon 5-10 minuta sušenja, dečaci i devojčice mogu ponovo da je farbaju.

Laugh    Više za manje!

Naš komplet bojanki sa magičnom vodom uključuje 4 bojanke vode u različitim stilovima + 4 vodene olovke za ponovno punjenje. I svaka knjiga uključuje 4 stranice za višekratnu upotrebu. Vaša ljupka deca mogu dugo uživati. Ove obrazovne igračke za učenje inspirišu dečju kreativnost i maštu, poboljšavaju koordinaciju ruku i očiju dece, i promovišu timski rad.

   Bezbednost na prvom mestu!

Naše čarobne vodene bojanke su napravljene od visokokvalitetnih netoksičnih materijala, sigurnih, otpornih i ekološki prihvatljivih. Bez brige, naš proizvod je potpuno bezbedan za decu i okolinu.

Dancing    Najbolji poklon za decu!

Ovaj komplet bojanki sa čarobnom vodom je idealan poklon za decu uzrasta od 2 do 4 godine, dečake i devojčice. Savršeno za poklone za rođendaneBožićNoć veštica i Uskršnje zabave.

Fun fact    Jednostavno i praktično!

Naša vodena bojanka je jednostavna za upotrebu. Samo dodajte vodu na našu specijalnu olovku, a deca mogu sama da crtaju. Nakon 5-10 minuta sušenja, deca mogu ponovo da je slikaju. Naše bojanke se lako koriste i mogu se ponovno koristiti. Deca će uživati u magiji čarobnih vodenih bojanki!

Dancing    Povežite se i zabavite!

Ova knjiga za crtanje vam pruža priliku da se povežete sa svojom bebom, topli trenutak zajedno. U isto vreme, podstiče finu motoriku bebe, rano učenje pisanja, veštine crtanja i vizuelnu diskriminaciju. Naša olovka za vodu je velike veličine, lako se puni i lako se drži.

   Sloboda za kreativnost!

Ploča za crtanje je višekratne upotrebe, kada obojite, slike su veoma živopisne i šarene. Čim se osuše, obojene površine nestaju i stranice se mogu bojati iznova i iznova. Naša čarobna vodena bojanka je jedinstveni poklon za decu i odlična edukativna igračka za rani razvoj bebe. Omogućava deci da se zabave i istovremeno razvijaju veštine.

Magic wand    Zabava u pokretu!

Udobno će se uklopiti u mali ručni prtljag za mališane, što ga čini idealnom igračkom za putovanje u automobilu ili avionu. Dajte deci mogućnost da uživaju u sjajnoj zabavi i razvijaju svoju kreativnost gde god da se nalazite.

Novi Hit! Magična vodena bojanka za višestruku upotrebu

pakovanje

1 komad, set 4 komada

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Novi Hit! Magična vodena bojanka za višestruku upotrebu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
    0
    VREĆA ZA POKLONE
    VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU