-53%

Titanik 3D svetleće puzle – 90cm dužine

Originalna cena je bila: 15,000.00RSD.Trenutna cena je: 6,999.00RSD.

Sastavite 3D slagalicu koja je umetničko delo i koja će vas ostaviti bez daha

Puzzle   Uživajte u Detaljima i Kvalitetnoj Izradi
Cruise   Preporučeno za Uzrast od 10+
Dart    Izazov koji Se Isplati
   Visokokvalitetni Materijali
Family    Savršen Porodični Projekat
Maximize   Impresivna Veličina
Gift    Predivan Poklon

*** Porudžbinu možete izvršiti i putem telefona 0642222896 ***

 • 100% Sigurna kupovina
 • Plaćanje pouzećem
 • Garantovano zadovoljstvo
 • Brza dostava

Titanik 3D svetleće puzle – 90cm dužine

Nađite svoju strast za slaganjem uz Titanic 3D slagalicu!

Cruise ship   Oživite istorijski trenutak

Zamislite da napravite sopstvenu 3D repliku RMS Titanika, nesumnjivo najpoznatijeg putničkog broda svih vremena na svetu. Ovo je zabavan i pristupačan projekat koji će svi slagači stariji od 14 godina želeti da sprovedu sami ili sa prijateljima i članovima porodice. Kada se vaš projekat završi, vaše zapanjujuće dostignuće koje predstavlja deo istorije, može se sa ponosom prikazati u vašem domu.

Partnership    Koraci do 3D slaganja

Podignite slagalice do novih visina i idite u 3D! Napravite sopstvenu Titanic 3D slagalicu u 3 laka koraka:

 1. SORTIRAJTE delove po oblicima i bojama
 2. SASTAVITE sve ravne delove
 3. Idite u 3D prateći ilustrovanu knjižicu za sklapanje
  Ne zahteva nikakav lepak za montažu. Ove slagalice su najčvršće na tržištu sa najvišim kvalitetom dizajna i ilustracije.

Ship    Efekat osvetljenja

Uključuje 7 toplih svetlosnih žica za sklapanje sa slagalicom, što je prijatnije noću. Potrebne su 2 AA baterije i baterije nisu uključene.

Puzzle    Obilje detalja i kvalitetna izrada

Pedantno slikanje koje tačno odgovara stvarnom Titaniku. Unapred isečeni delovi slagalice od papira i penaste ploče olakšavaju vađenje i sklapanje i savršeno se uklapaju. Oni su čvrsti, izdržljivi i lako se sklapaju. Ne trebaju vam alati i lepak.

Cruise   Preporučeno za uzrast od 10+

Ovo je ogroman i impresivan komplet modela broda Titanic za tinejdžere, odrasle i entuzijaste nautike. Odlično za obuku i poboljšanje stereopse i manipulativne sposobnosti tinejdžera. Ukupno 266 komada i dužine 88cm nakon završetka slagalice.

Gift    Predivan Poklon

Ne samo da možete doživeti zabavu sastavljanja, već možete i da ga stavite na svoj sto ili policu nakon što završite model, i uživate u bogatoj istoriji i neverovatnoj legendi o suvenirnicama Titanika. Sastavite ovu 3D slagalicu čuvenog okeanskog broda i ponovo kreirajte jedno od njegovih veličanstvenih krstarenja.
Titanik je bio najveći i najluksuzniji brod svog vremena. Duga 88 cm, ova 3D slagalica Titanika integriše 85 LED svetala ispod palube za još realističniji efekat. Lako se sklapa, nema potrebe za lepkom ili alatima.

Laugh    ISKUSITE VELIČANSTVO TITANIKA KAO NIKAD PRE

Naša 3D Titanic Puzzle vam omogućava da ponovo kreirate veličanstveno krstarenje noću sa zadivljujućim detaljima, zahvaljujući razmeri 1:305 i 266 precizno izrađenih delova. Ovo nije samo zagonetka; to je umetničko delo koje će vas ostaviti u čudu. Ispod palube se nalazi 85 svetlih LED sijalica, noću oživljava. Nikada ne biste pogodili da je napravljen od pjenaste ploče osim ako ga ne pregledate izbliza. To je dodatak koji oduzima dah svakoj prostoriji, okrećući glavu.

Dart    IZAZOV, ALI NAGRAĐUJE

Pravljenje ovog modela Titanika je pravi test vašeg strpljenja i veština, ali osećaj dostignuća kada je završen je nemerljiv. To je zabavan i zanimljiv izazov u kojem ćete uživati od početka do kraja. Osim toga, nema potrebe za dodatnim alatima ili neurednim lepkom – delovi se savršeno uklapaju.

   VISOKOKVALITETNI MATERIJALI

Pažljivo napravljena, naša slagalica je napravljena od visokokvalitetnih materijala, sa živopisnim, čvrstim papirom sa pločom za dodatnu teksturu i debljinu. Pažnja posvećena detaljima je besprekorna, što rezultira zapanjujućim konačnim proizvodom koji je savršen za prikaz. Nikada ne biste saznali od kojeg je materijala napravljena osim ako ga zaista izbliza niste pregledali.

Family    SAVRŠEN PORODIČNI PROJEKAT

Ako volite da pravite blokove, ne treba reći da ćete definitivno uživati u pravljenju ove 3D titanske slagalice. Namenjen je deci i odraslima starijim od 14 godina, služeći kao fantastičan način da se povežete sa voljenima i odmaknete se od ekrana. Takođe je savršena opcija za sve koji su zainteresovani da istražuju svet montažnih zanata, nudeći osvežavajuću alternativu provođenju večeri pred ekranima uz podsticanje kreativnosti i zajedništva.

Partnership    ZABAVNO ZA SASTAVLJANJE

Set je uključivao uputstva korak po korak i detaljne ilustracije. Iako proces može potrajati oko 4 sata ili više, to je putovanje koje vredi vašeg vremena. Ako naiđete na bilo kakve probleme, naši ljubazni stručnjaci za korisničku podršku su uvek spremni da vam pomognu. Vaše zadovoljstvo je naš glavni prioritet.
Naručite svoju Titanic 3D slagalicu danas i budite deo istorije!

Maximize  IMPREZIVNA VELIČINA

Sa dužinom od približno 88cm, privlači pažnju svojom izuzetnom veličinom i zadivljujućim LED osvetljenjem.

Titanik 3D svetleće puzle – 90cm dužine

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Titanik 3D svetleće puzle – 90cm dužine“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

0
  0
  VREĆA ZA POKLONE
  VAŠA VREĆA JE PRAZNAVRATI SE NA PRODAVNICU